Kattenoppas dierenoppas aan huis in Amersfoort

Kattenoppas aan huis in Amersfoort – Dierenoppas Amersfoort

Ben jij opzoek naar een kattenoppas in Amersfoort? Al meer dan 9 jaar zorg ik, Lisanne, voor katten en andere huisdieren wanneer hun baasje met vakantie is. Wat begon als een hobby, doe ik nu professioneel met mijn bedrijf ‘Dierenoppas Amersfoort.’ Een kattenoppas aan huis is ideaal wanneer je met vakantie gaat. Jouw kat hoeft niet vlak voordat je weg gaat in de auto naar een kattenpension of kattenhotel en dat scheelt veel stress.

Ik werk in een aantal wijken van Amersfoort: Vathorst & Hooglanderveen.

Het is voor een kat fijn om in zijn eigen vertrouwde omgeving te zijn met een eigen oppas die elke dag langskomt om aandacht te geven en het dier te verzorgen.

Tegelijkertijd wordt er ook op het huis gepast: zo ruim ik de post op zodat dit uit het zicht is, geef ik de plantjes water, doe ik eventueel de gordijnen omhoog/omlaag tegen inbrekers en kunnen de vuilnisbakken aan de weg gezet worden.

Het huis zal er bewoond uitzien tijdens jouw vakantie en jouw dier blijft in zijn vertrouwde omgeving. Wil je meer lezen over mijn werk als kattenoppas? Klik hier.

Kattenoppas in Amersfoort

Ik ben Lisanne, ik ben 28 jaar oud en heb veel ervaring in het verzorgen van allerlei dieren van wandelende takken tot paarden en varkens. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (HBO).

Ik merk dat ik heel graag met dieren werk, daarom ben ik in september 2015 begonnen met de opleiding Hondengedragsdeskundige aan de Natural Dogtrainer Education bij Calming Signs, in 2017 aan de opleiding ‘Welzijn met de hond’ en in 2018/2019 volg ik de cursus ‘Agression in Dogs’ van Dr. Amber Batson. Hiernaast volg ik veel bijscholing op het gebied van dieren, meer kun je lezen op de site onder ‘wie ben ik‘.

Ik ben opgegroeid met dieren en ik zou niet meer zonder kunnen, thuis hebben wij altijd dieren gehad. Zelf hebben we op dit moment meerdere katten en twee honden. Zelf heb ik muisjes, hamsters, konijnen en ratjes gehad.

Ik verzorg al meer dan negen jaar dieren met veel liefde, tot nu heb ik alleen maar positieve en blije baasjes van huisdieren gehad. Ik werk zorgvuldig en doe het met veel plezier. Ook katten met diabetes / suikerziekte kan ik prikken met insuline omdat ik in de afgelopen jaren voor katten met suikerziekte gezorgd heb.

Wil je meer informatie over hoe ik te werk ga als kattenoppas? Klik hier voor meer informatie.

Naast het verzorgen van katten en het uitlaten van honden, kun je in de webshop leuke & unieke producten voor honden en katten vinden. Neem gerust een kijkje!

Volg ons op Facebook en Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *