Werken bij..

Vacature inpakmedewerker (vanaf 05-09-2022)

Wij zijn opzoek naar iemand die ons op de maandag en vrijdag van ongeveer 12:00-17:30 uur helpt met inpakken van bestellingen (in Amersfoort de Isselt). Bij het inpakken gaat het om het inpakken van kleine en lichte producten. We zoeken iemand die enthousiast is, energie heeft en het leuk vind om bij ons bestellingen in te pakken.

Je werkt in een klein, gezellig team. De producten zijn al in doosjes gedaan. Je vult de doosjes op met opvulmateriaal, doet er folders in en maakt het doosje dicht met tape & plakt er een sticker op. Vervolgens zet je de doosjes neer in de postkar. We herbruiken veel dozen, dit betekent je regelmatig grotere dozen inkort met een stanleymes.

Het grootste gedeelte van de tijd sta je, het is belangrijk om dit werk fysiek goed aan te kunnen. Zware producten hebben we gelukkig niet, maar er wordt wel op vlot tempo gewerkt. We zoeken iemand die gemotiveerd is om deadlines te halen, want alle bestellingen die binnen komen moeten dezelfde dag ingepakt worden voordat PostNL ze bij ons komt ophalen. Er mogen geen producten achterblijven, alles moet mee met de post. We houden er rekening mee dat je in het begin meer tijd nodig hebt om het onder de knie te krijgen omdat alles nieuw is.

Onze eigen hond loopt hier ook rond, het is handig als je niet bang bent voor honden.

  •  Je bent op maandag en vrijdag beschikbaar vanaf 12:00 uur tot 17:30 uur. De tijden kunnen wisselen, dit hangt af hoe druk het is met het aantal bestellingen die wij binnen krijgen.
  • Het gaat om een 0-urencontract
  • Je woont in omgeving Amersfoort
  • Je bent gemotiveerd en hebt energie
  • Je weet van aanpakken

Wil jij bij ons komen inpakken? Stuur dan een mail met CV en motivatie (heb jij bijvoorbeeld ervaring met inpakwerk of ervaring op een ander vlak waardoor jij goed in ons team past?) naar info@dierenoppasamersfoort.nl