Werken bij..

Wij hebben momenteel twee vacatures:

 • Vacature klantenservice medewerker met hart voor honden (gesloten)
 • Vacature inpakmedewerker (OPEN!)

Vacature inpakmedewerker (24-32 uur) Bij ons op locatie in Amersfoort

Deze vacature is momenteel open!

We zoeken iemand die van aanpakken houdt, nauwkeurig maar vlot kan werken, zin heeft om zijn schouders eronder te zetten en leuk kan samenwerken met de rest van ons team. Gezelligheid vinden we hier belangrijk. Je bent een doener die zelf dingen oppakt als het nodig is, zelf initiatief neemt en met de rest van het team werkt om alle pakketjes aan het eind van de dag de deur uit te hebben.

Je bent 24-32 uur per week beschikbaar (maandag, woensdag en vrijdag, eventueel dinsdag of donderdag erbij)

Er is mogelijkheid om na een tijdje door te groeien bij ons, denk aan klantenservice en/of social media content maken.

Wij maken hondenbaasjes blij met geweldige kwalitatieve producten voor honden. Producten die je niet in elke dierenwinkel zal tegenkomen en veelal ook gepersonaliseerd zijn. Ons doel is om baasjes én honden blij te maken met onze producten, neem een kijkje in onze webshop voor een goed beeld van de producten. Wij verkopen alleen producten gericht op positieve hondentraining en richten ons op het welzijn van honden (correctiemiddelen zal je bij ons niet vinden, al verkoopt dit nog zo goed).

In ons kleine gezellige team zijn wij opzoek naar iemand die goed bij ons past. Iemand die net als ons gek is op honden én de producten die we verkopen. Het is helpend als je weet wat voor producten we verkopen, omdat dit meehelpt in orderpicken en bestellingen klaarmaken. Het is een fijne werkplek in een leuk team met afwisselende werkzaamheden.

Je zult bij ons o.a. pakketjes inpakken maar ook voorraad controleren en opruimen. Je leert tekenbanden voor honden maken (hiervoor is het belangrijk dat je kracht in je handen hebt, om strak te vlechten).

Je werkt in ieder geval op de maandag, woensdag en vrijdag van 09:00-17:30 uur (de uren op dinsdag/donderdag kunnen wat wisselen, dit hangt ook af van het aantal bestellingen).

Ons team bestaat uit gezellige werknemers die het goed met elkaar kunnen vinden. Het is afwisselend werk en er heerst een leuke, gezellige en informele sfeer op de werkvloer. Het is hier gezellig maar er wordt wanneer het nodig is ook hard gewerkt om deadlines te halen. Elke dag wordt de post hier om 17:30 uur opgehaald.

Wij vinden het belangrijk dat je een gezond portie energie hebt, dat je van aanpakken weet en initiatief toont. Je hebt geen afwachtende houding maar kijkt of er wat gedaan kan worden. Je staat vrijwel de hele dag en kunt dit fysiek ook goed aan. Zware producten hebben we overigens niet (max 3-5kg en dat hebben we niet veel). Als je er gevoel voor hebt kan je bij ons producten achter de borduurmachine en naaimachine leren te maken.

Tot slot kan je ook overweg met een computer (het werk op de computer is niet erg ingewikkeld, zolang je wel weet hoe een computer werkt). We houden er rekening mee dat je in het begin meer tijd nodig hebt om het onder de knie te krijgen omdat alles nieuw is.

Wat zoeken wij?

 • Je bent op maandag, woensdag en vrijdag beschikbaar vanaf 09:00 uur tot 17:30 uur.
 • Je woont in omgeving Amersfoort of maximaal 10km van Amersfoort (belangrijk)
 • Je bent gemotiveerd en hebt een gezond portie energie
 • Je hebt minstens werk- en denkniveau MBO-3 of VMBO-T
 • Je toont initiatief en weet van aanpakken
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je vind het leuk om met je handen te werken

Wat bieden wij?

 • In eerste instantie krijg je een 0-urencontract van een half jaar, we zijn opzoek naar mensen die langere tijd bij ons willen blijven werken, maar korte periode is ook mogelijk
 • Marktconform salaris
 • Je komt te werken in een gezellig kleinschalig team
 • Informele sfeer waarbij iedereen elkaar kent en met elkaar op kan schieten
 • De werkzaamheden zijn afwisselend
 • Mogelijkheid om door te groeien

Bij interesse stuur dan even een mailtje naar Lisanne@dierenoppasamersfoort.nl

Vacature klantenservice medewerker met hart voor honden (24-32 uur) – Bij ons op locatie in Amersfoort

Let op: deze vacature is momenteel gesloten. Je kunt ons altijd mailen of wij nog iemand zoeken.

Wij zoeken iemand die bij wijze van spreken honden ademt, echt een hondengek is in hart en nieren én die in Amersfoort of direct omgeving woont.

Ben jij gek op honden en vind je advies geven aan hondenbaasjes leuk? Wij hebben drie toppers in ons team die vragen van klanten beantwoorden, advies geven, retouren verwerken, voorraad bestellen en binnengekomen voorraad op onze site plaatsen. Door de groei van ons bedrijf zijn wij opzoek voor een vierde persoon die onze leuke en gezellige klantenservice komt ondersteunen.

Je voorziet dagelijks klanten van antwoord via de mail, dit is erg breed en kan gaan over maatadvies van producten, advies over bepaalde kauwsnacks, supplementen en speelgoed voor honden, tot mensen die iets willen weten over het gedrag van hun hond. We hebben gemerkt dat het een pré is als iemand echt dol is op honden en het nodige weet over gedrag en gezondheid.

Wij hebben een natuurlijk assortiment met oog voor welzijn van dieren. Ons doel is niet zo veel mogelijk verkopen, maar persoonlijk, passend en goed advies geven. We sturen bijvoorbeeld regelmatig potentiële klanten door als wij denken dat zij ergens anders beter op hun plek zijn, in plaats van mensen supplementen te laten aanschaffen bij ons. Eerlijk en goed advies vinden wij belangrijk, we willen mensen echt helpen.

Wij zoeken iemand die er plezier aan beleeft om mensen die vragen hebben over hun hond te helpen. Je vindt het daarnaast niet erg om klachten op te pakken, want ook die horen erbij en worden opgelost. Je kunt zelfstandig werken (nadat je bent ingewerkt) maar samenwerken is ook echt een pré, want je doet het niet alleen en er wordt veel overlegd samen. Het is hier een gezellige boel met gezellig team en een fijne werksfeer. Het kan soms wel even aanpakken zijn als er deadlines gehaald moeten worden.

Overige werkzaamheden: je leert binnengekomen retouren te verwerken, hebt contact met ons inpakteam wanneer er wijzigingen zijn in lopende bestellingen, je zult ook regelmatig op de inpakafdeling staan om daar bij te springen, je zult daarnaast ook binnengekomen voorraad controleren en opruimen. Geen dag is hetzelfde en je hebt veel afwisseling, dat maakt het werk ook erg leuk. In rustigere periodes leer je bij ons halsbandjes voor honden maken, borduren en naaien achter de naaimachine. Het is fijn als je facebook en instagram hebt, zodat je ook onze social mediaberichten kunt leren inplannen.

Welzijn voor honden is bij ons belangrijk. Wij verkopen bijvoorbeeld absoluut geen corrigerende middelen en staan voor een welzijnsgerichte aanpak (denk aan Turid Rugaas). De dominantietheorie of cesar millan aanpak daar staan wij niet achter.

Je werkt op de maandag, woensdag en vrijdag van 09:00-17:30 uur bij ons op locatie. In eerste instantie alleen maandag, woensdag en vrijdag. Na een paar maanden zal je daarnaast ook op de donderdag bij ons op locatie werken en op de dinsdag kan je 2-3 uur thuiswerken. Uitbreiden naar 2-3 uur op zaterdag werken behoort ook tot de mogelijkheid.

Wat zoeken wij?

 • Je bent op op locatie op maandag, woensdag en vrijdag beschikbaar vanaf 09:00 uur tot 17:30 uur. Na je inwerkperiode komt hier vermoedelijk ook de donderdag bij. Daarnaast kan je, indien het nodig is, ook thuis een 2-3 uur werken op dinsdag en eventueel zaterdag.
 • Je woont in omgeving Amersfoort of directe omgeving (belangrijk)
 • Je hebt een opleiding paraveterinair gevolgd óf je hebt sterke affiniteit met honden en weet hier het nodige vanaf
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed en typt vlot op een computer
 • Je bent enthousiast en leergierig
 • Je bent gemotiveerd en hebt een gezond portie energie
 • Je houdt ervan om bezig te zijn
 • Je toont initiatief en weet van aanpakken
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je kunt goed samenwerken in teamverband

Wat bieden wij?

 • In eerste instantie krijg je een halfjaar contract (min-max contract), waarbij wij van plan zijn om dit zeker te verlengen als het goed klikt
 • Marktconform salaris
 • Je krijgt 20% korting op alle producten die we verkopen
 • Regelmatig bijscholing omtrent hondengedrag d.m.v. online cursussen
 • Je komt te werken in een gezellig kleinschalig team
 • De werkzaamheden zijn afwisselend
 • Het is hier gezellig en leuk! (We hebben dan ook echt een leuke werkplek en hecht team waarbij wij het belangrijk vinden dat iedereen het hier naar zijn zin heeft).

Bij interesse stuur dan even een mailtje naar Lisanne@dierenoppasamersfoort.nl

error: Op alle tekst en foto\'s rust copyright