Natuurlijke Hondensnacks per diersoort

Overzicht natuurlijke hondensnacks per diersoort

Bij Dierenoppas Amersfoort  hebben we een groot aanbod zorgvuldig geselecteerde hondensnacks. Deze hondensnacks zijn 100% natuurlijk! We hebben met name veel hondensnacks die geschikt zijn voor allergische honden, dit zijn snacks die uit één eiwitbron bestaat. 100% paard is ook écht 100% paard, 100% hert écht 100% hert en ga zo maar verder. Er wordt niets aan toegevoegd, het is puur natuur en gedroogd met schone lucht. Op die manier worden de meeste voedingsstoffen behouden.

We hebben de volgende soorten hondensnacks:

Veel shopplezier en neem gerust contact op als je vragen hebt. Je krijgt snel & persoonlijk antwoord!

Natuurlijke hondensnacks yak kaas hond

Natuurlijke hondensnack van Yak kaas

Waarom een natuurlijke snack aan je hond geven?

Er zijn meerdere redenen waarom het verstandig is om een natuurlijke snack of kauwbot aan je hond te geven. Als eerst hebben honden van nature een kauwbehoefte. Van nature kauwen honden op botten wanneer ze een prooi hebben gevangen. Het zorgt ervoor dat ze rustiger worden, kalmeren en er een stofje in de hersenen wordt aangemaakt dat zorgt voor een geluksgevoel: endorfine.

Daarnaast is een gezond en natuurlijke hondensnack een van de weinige manieren om het gebit van je hond gezond te houden. Wanneer jouw hond last heeft van tandplak of tandsteen, maar ook als een hond een stinkende adem heeft, dan is de oplossing bijna altijd om de hond minstens een paar weken achter elkaar elke dag 30 minuten te laten kauwen op een hondenbot.

We raden aan om regelmatig af te wisselen met verschillende hondenbotten en hondensnacks. Wissel af van smaak, zodat de hond het interessant blijft vinden. Maar wissel ook af van vorm en soort. Op die manier worden alle hoekjes van het gebit goed gereinigd en zorg je voor een gezond gebit van je hond.

Natuurlijke hondensnacks

De beste natuurlijke hondensnacks om aan je hond te geven zijn 100% natuurlijke snacks zoals pezen, botten, kluiven en kophuid. Dit zijn allemaal hondensnacks die de gezondheid van je hond bevorderen. Wanneer je kiest voor een 100% natuurlijke snack dan kan je dit met een gerust hart aan je hond geven omdat er werkelijk niets aan is toegevoegd. Geen schadelijke chemicaliën, zoetstoffen, smaakversterkers of kleurstoffen. Bij gevaarlijke hondensnacks wordt zelfs lijm gebruikt en dit wil je echt niet aan je hond geven.

Kies daarom altijd voor kophuiden van verschillende diersoorten, gedroogde spieren en pezen en kluiven die alleen maar luchtgedroogd zijn. Wanneer een snack luchtgedroogd wordt op lage temperatuur heb je nóg een voordeel: alle vitamines en mineralen blijven bewaard. Dit houdt in dat naast heerlijk kauwen zo’n soort bot ook nog eens bijdraagt aan de gezondheid van je hond!

Natuurlijke hondensnacks bestellen bij Dierenoppas Amersfoort

Bij de webshop van Dierenoppas Amersfoort staan we voor kwaliteit, niet voor niets hebben wij veel terugkerende klanten die bij ons natuurlijke hondensnacks bestellen. Wanneer je bij ons bestelt, profiteer je (naast vele aanbiedingen) van de volgende voordelen:

  • Bekijk onze reviews, ervaringen en beoordelingen op Trustpilot en Google
  • Uniek assortiment met hondenproducten
  • Wij doen er alles aan om je bestelling snel te versturen (1-2 werkdagen)
  • Alle bestellingen worden zorgvuldig ingepakt
  • Je kunt ons altijd mailen, zelfs in het weekend
  • Ben je niet tevreden? Laat het weten. Dan zoeken we een passende oplossing
  • Veilig betalen met iDeal of Paypal

Bekijk ook de Facebookpagina en de Instagram van Dierenoppas Amersfoort!

error: Op alle tekst en foto\'s rust copyright