Klachten & Garantie

Klachten & Garantie

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden.

Indien het pakket niet compleet geleverd is of er is iets mis mee dan dien je dit binnen 48 uur na ontvangst te melden.

Wij versturen met PostNL. Heeft de bezorger van jou toestemming om een zending op een door jou afgesproken plek neer te zetten? Dat kan bijvoorbeeld je tuin zijn, de schuur, een opbergbox, garage of je pakketkluis-aan-huis. Wij zijn dan niet aansprakelijk bij schade, verlies of diefstal. Raakt het pakket kwijt dan kunnen wij dit niet vergoeden.

Garantie op producten voor honden

Dierenoppas Amersfoort verkoopt voornamelijk producten voor honden. Dat iets gemaakt is voor honden betekent niet dat het onverwoestbaar is. Wanneer een hond iets wil slopen, dan krijgt hij het kapot. Of dit nu een tuigje, riem of speelgoed is, alles kan kapot door de kaken en tanden van honden. Wanneer een hond iets kapot heeft gemaakt dan zit hier geen garantie op. De eigenaar is zelf verantwoordelijk om op de hond te letten bij het gebruik van de producten en in te grijpen wanneer dit noodzakelijk is.

Wanneer een product gebruikt wordt, als voorbeeld een hondentuig  of hondenriem, dan krijgt een product altijd te maken met gebruikersslijtage. Deze producten worden vaak meerdere keren per dag (als je meerdere keren per dag wandelt met je hond) gebruikt door wind en weer. Slijtage op deze producten is dan ook niet vreemd.

Wij raden aan om voor elk gebruik de producten te controleren op slijtage, hiermee voorkom je dat een product doorslijt op straat met alle gevolgen van dien. Denk ook aan een musketon die verstopt zit met zand en daardoor niet goed sluit, producten die door zout water zijn gaan roesten, een hond die met een tuig over ruwe ondergrond is gaan rollen waardoor stof slijt. Maar ook producten of onderdelen van producten waar een hond op gebeten heeft zoals een tuig, lijn of plastic sluiting.

Als eigenaar ben je zelf verantwoordelijk om dit voorafgaand elk gebruik en elke wandeling te controleren. Op gebruikersschade, slijtage van producten en knaag- en bijtschade zit geen garantie. 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@dierenoppasamersfoort.nl. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

error: Op alle tekst en foto\'s rust copyright