Review Policy

Review Policy

Dierenoppas Amersfoort biedt de mogelijkheid om beoordelingen te lezen en plaatsen op alle pagina’s van elk individueel product. Dit bied de consument de kans om een betere keus te maken voor de aanschaf van een product. Op deze pagina leggen wij uit hoe ons proces rondom productbeoordelingen er uit ziet. U leest hier waar de beoordelingen vandaan komen. Hoe wij verzekeren dat de beoordelingen echt zijn.

Basisrichtlijnen

 • Beoordelingen worden behandeld door echte mensen. Dit houd echter in dat het soms iets langer duurt voordat een beoordeling zichtbaar is. Wij streven erna om elke beoordeling binnen 5 werkdagen te verwerken.
 • Wij bieden geen sponsoring voor het schrijven van beoordelingen.
 • Alle beoordelingen zijn van echte klanten.
 • Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid.
 • Negatieve beoordelingen worden niet verwijderd.
 • Beoordelingen worden niet gewijzigd tenzij de auteur dat specifiek verzoekt.

Controle op echtheid

Nadat een review geplaatst wordt is deze niet direct zichtbaar op de website. We controleren elke review vooraf. Niet alleen of het een echte review betreft maar ook op taalgebruik of ongewenste promotie.

Alle beoordelingen worden gecontroleerd om te verifiëren dat het hier gaat om een echte bestelling van een klant van Dierenoppas Amersfoort. Hierbij wordt gecontroleerd op de naam, het e-mail adres of het bestelnummer uit de beoordeling. Alle gepubliceerde beoordeling delen minstens één van deze punten met onze orderhistorie.

Afwijzing beoordeling

Beoordeling die voldoen aan onze basisrichtlijnen worden niet verwijderd. Wij streven altijd naar transparantie tegenover de bezoeker van onze website. Een negatieve beoordeling zien wij daarom liever als een kans dan een gevaar. Wanneer de beoordeling wel wordt afgewezen is dit om één of meer van de volgende punten.

 • De beoordeling bevat tekst en of afbeeldingen die in strijd zijn met de Nederlandse wetgeving.
 • De beoordeling bevat links of verwijzingen die de online veiligheid van ons en/of onze bezoekers in gevaar brengen.
 • De gegevens van de auteur komen niet overeen met gegevens uit ons klantenbestand.
 • De beoordeling is een vorm van externe promotie of heeft geen relatie tot de producten en/of diensten van Dierenoppas Amersfoort.
 • De beoordeling is geplaatst door een automatisch systeem en/of wordt geclassificeerd als spam.

 Oorsprong beoordelingen

Alle gepubliceerde beoordelingen zijn afkomstig van echte klanten. Deze kunnen direct door de klant geplaatst zijn -of- uit e-mail verkeer -of- van een ander beoordelingsplatform afkomstig zijn na expliciete goedkeuring van de auteur.

Tot slot bieden willen wij nog wat tips mee geven voor het schijven van een nuttige beoordeling.

Tips voor een nuttige beoordeling

 • Denk altijd na of de beoordeling nuttige informatie bevat over het betreffende product en stel jezelf de vraag: ‘Heeft een volgende koper iets aan deze informatie?’
 • Houd het relevant. Zegt de beoordeling echt iets over het product? Sommige producten zijn wellicht gemaakt om extra sterk te zijn maar helaas is niks onvernietigbaar. Bij veel producten waarschuwen wij expliciet waar je op moet letten om de levensduur van een product zo lang mogelijk te maken.
 • In het geval van een negatieve ervaring of een beschadigd product verzoeken wij ook om altijd persoonlijk contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen kijken naar een gepaste oplossing.
error: Op alle tekst en foto\'s rust copyright