Samenwerking hondenscholen & trainers

Samenwerking voor hondenscholen, trainers en gedragsdeskundigen

Wij werken graag samen met hondenscholen, trainers, gedragsdeskundigen of mensen die op een andere manier aan het werk zijn met honden. Hoe fijn is het om je klanten met een gerust hart te kunnen doorverwijzen naar een goede webshop/dierenwinkel met verstand van hondengedrag en écht goede materialen, zoals aan hondentuigjes en lange lijnen?

Omdat we regelmatig de vraag kregen of wij korting hebben voor hondenscholen, hebben we hier iets leuks op bedacht. Wij sturen met alle liefde een pakketje met informatieve folders op met daarbij kaartjes met een kortingscode die je aan cursisten/cliënten/klanten mee kunt geven. Op die manier kun je klanten met een gerust hart doorsturen en krijgen ze korting. Neem hier contact met ons op. Vinden we hartstikke leuk!

Ben jij een fokker of heb je een stichting? Dan hebben we ook iets leuks: wij bieden gratis het boekje ‘Je hond liefdevol opvoeden en begeleiden’ aan voor in een puppypakket of voor adoptanten. Hier vind je alle informatie.

Ik heb een hond en ik wil graag korting

Hartstikke leuk dat je een bestelling wil plaatsen! Heb jij net een pup aangeschaft of een herplaatser en kom jij bij een hondenschool of trainer? Vraag dan aan jouw hondenschool of trainer of hij/zij contact met ons opneemt, zodat je via je hondenschool korting kunt krijgen. Voor onze algemene kortingscodes kun je hier kijken.

Samenwerking met hondenscholen & gedragstherapeuten

error: Op alle tekst en foto\'s rust copyright