Levertijd & Verzending

Levertijd & Verzending

Wij doen ons best om bestellingen dezelfde dag óf de volgende werkdag te verzenden. De levertijd is meestal 1-2 dagen. Wanneer wij het verzonden hebben, is het afhankelijk van PostNL hoe snel het bezorgd wordt, hier hebben wij helaas geen invloed op.

Bestel je een artikel op nabestelling? Dan wordt je complete bestelling verzonden zodra de dit artikel op voorraad is. Producten worden niet los nagestuurd.

Binnen Nederland, België & Duitsland

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen binnen Nederland:

  • €2,49 voor de Japanse kattenstokjes (zonder track & trace)
  • €3,95 voor bestellingen die wel door de brievenbus passen (met track & trace)
  • €5,95 voor bestellingen die niet door de brievenbus passen (pakketpost met track & trace)

De verzendkosten bedragen binnen België:

  • €7,95 voor alle bestellingen (pakketpost, wordt verzonden met track & trace)

De verzendkosten bedragen binnen Duitsland:

  • €8,95 voor alle bestellingen (pakketpost, wordt verzonden met track & trace)

Voor de verzendkosten binnen andere landen in Europa neem contact op.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden nadat het bij de post afgeleverd is door ons. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Wanneer postNL vertraging heeft zijn wij hier niet verantwoordelijk voor omdat wij geen invloed hebben in hoe snel PostNL levert. Zeker in drukke tijden kan vertraging voorkomen bij levering. Wij doen ons uiterste best alles binnen 1-2 werkdagen te versturen en de rest ligt in handen van PostNL. 

Verzenden in heel Europa

De prijzen voor het versturen van een bestelling naar Europese landen zijn afhankelijk van het gewicht. Wij versturen in principe naar elk land in Europa. Neem hiervoor contact op, bestellen kan via de e-mail.

Recyclen verpakkingsmateriaal

We love recycling! Veel beter voor de natuur! Daarom gebeurt het regelmatig dat wij gebruikte doosjes opnieuw gebruiken om te versturen. Het is zonde om het weg te gooien. Als verpakkingsmateriaal herbruiken wij veel, van oude kranten die mensen voor ons verzamelen tot plastic wat wij herbruiken van leveranciers. Heb jij oude kranten of oude verzenddoosjes over? Je mag het altijd bij ons brengen, wij herbruiken het materiaal graag. 

error: Op alle tekst en foto\'s rust copyright