Levertijd & Verzending

Levertijd & Verzending

Wij doen ons best om bestellingen dezelfde dag óf de volgende werkdag te verzenden. De levertijd is meestal 1-2 dagen. Wanneer wij het verzonden hebben, is het afhankelijk van PostNL hoe snel het bezorgd wordt, hier hebben wij helaas geen invloed op.

Bestel je een artikel op nabestelling? Dan wordt je complete bestelling verzonden zodra de dit artikel op voorraad is. Producten worden niet los nagestuurd.

Binnen Nederland & België

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen binnen Nederland:
€2,49 en € 3,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen, afhankelijk van het gewicht.
€ 5,95 voor bestellingen die niet door de brievenbus passen.

De verzendkosten bedragen binnen België:
€7,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen met track en trace & pakketpost.

Voor de verzendkosten binnen andere landen in Europa neem contact op.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden nadat het bij de post afgeleverd is door ons. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Buiten Nederland

De prijzen voor het versturen van een bestelling naar Europese landen zijn afhankelijk van het gewicht en of het door de brievenbus past. Neem hiervoor contact op.

Recyclen verpakkingsmateriaal

We love recycling! Veel beter voor de natuur! Daarom gebeurt het regelmatig dat wij gebruikte doosjes opnieuw gebruiken om te versturen. Het is zonde om het weg te gooien. Als verpakkingsmateriaal herbruiken wij veel, van oude kranten die mensen voor ons verzamelen tot plastic wat wij herbruiken van leveranciers. Heb jij oude kranten of oude verzenddoosjes over? Je mag het altijd bij ons brengen, wij herbruiken het materiaal graag. 

error: Op alle tekst en foto\'s rust copyright