Contact

Het contactformulier vind je hieronder ↓

(1) Controleer of je het juiste mailadres invult (gmal.com of hormail.com bestaat niet)

(2) Wil je een foto met ons delen? Stuur dan direct een mailtje naar info@dierenoppasamersfoort.nl
en niet via het contactformulier

(3) Gaat jouw vraag over een geplaatste bestelling? Vergeet niet om het ordernummer te vermelden zodat wij je direct kunnen helpen

Geen mail ontvangen?

Wij beantwoorden altijd élke e-mail (en vaak ook vlot!) Heb je geen antwoord van ons gekregen? Controleer of het in de spam/ongewenst/reclame terecht is gekomen.
– 𝗚𝗺𝗮𝗶𝗹: als onze e-mail in de spamfolder terechtkomt, kan je het bericht aanvinken en bovenaan op de knop “Geen spam” klikken.
– 𝗛𝗼𝘁𝗺𝗮𝗶𝗹, 𝗢𝘂𝘁𝗹𝗼𝗼𝗸.𝗰𝗼𝗺, 𝗟𝗶𝘃𝗲.𝗰𝗼𝗺: als de e-mail in de map “Ongewenste e-mail” komt, kan je op de knop “Geen ongewenste e-mail” klikken.  Ook kan je ons e-mailadres toevoegen aan “Veilige verzendlijsten”.
M𝗲.𝗰𝗼𝗺, 𝗶𝗖𝗹𝗼𝘂𝗱.𝗰𝗼𝗺, 𝗺𝗮𝗰.𝗰𝗼𝗺: als de e-mail in de map “Reclame” komt, kan je op de link “Geen ongewenste e-mail” klikken in de meldingsbalk. Ook kan je de mail naar de inbox verplaatsen, zodat onze mails niet meer in de reclame komt.

Contactformulier

Wij streven ernaar je e-mail binnen 1 werkdag te beantwoorden, meestal lukt dit sneller. Houd er rekening mee dat wij in de avonden en weekenden gesloten zijn. Op maandag verwerken wij een heel weekend aan klantenmails op volgorde van ontvangst. Hierdoor kan onze antwoordtijd langer zijn dan van ons gewend bent. Geen zorgen, je e-mail komt aan de beurt!

  Naam (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  Afhalen bestellingen

  Je kunt bij ons bestellingen die reeds geplaatst en betaald zijn afhalen.

  Dit kan met nadruk alléén op afspraak op woensdag en vrijdag tussen 10:00-12:00 en 13:30-16:30. Dit is alleen mogelijk als er al een bestelling is geplaatst en er een tijd afgesproken is. Stuur gerust even een e-mail voor het maken van een afspraak.

  Langskomen zonder afspraak is bij ons niet mogelijk.

  Een tuigje of jas passen? Wij bieden géén pas-consulten of aanmeet-sessies aan. Je mag gerust je hond meenemen om het tuigje of de jas zelf even te passen op onze parkeerplaats, voordat je het meeneemt naar huis.

  In het weekend zijn wij gesloten.

  Dierenoppas Amersfoort
  Xenonweg 9-M
  3812 SZ Amersfoort
  KvK-nr.: 86430084
  Btw nr: NL863964254B01
  Langskomen kan alleen op afspraak.

  E-mail: info@dierenoppasamersfoort.nl
  Wij checken de mail regelmatig, zodat je nooit lang hoeft te wachten op antwoord.
  Op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 reageren wij binnen 12 uur op e-mails. Je krijgt binnen één werkdag antwoord. Neem gerust contact op, wij helpen je graag!

  Telefoon: wij zijn telefonisch niet bereikbaar, door de aanhoudende drukte hebben wij hier helaas geen tijd voor. Via de mail helpen wij je graag verder en krijg je snel en persoonlijk antwoord.

  Graag mailen als je vragen hebt bij:
  – Retourneren of ruilen
  – De juiste maat van een product
  – Afspraak maken voor ophalen bestelling
  – Alle andere vragen

  Mailen kan naar: info@dierenoppasamersfoort.nl
  Of stuur een e-mail via het contactformulier op deze pagina.

  Let altijd op dat je jouw eigen emailadres correct invult en geen hormail.com, gmal.com of iets wat niet bestaat, anders kunnen wij geen antwoord geven.

  Geen mail terug ontvangen? Controleer of het in de spam/ongewenst terecht is gekomen.

  error: Op alle tekst en foto\'s rust copyright