Kattenoppas Amersfoort

Kattenoppas in Amersfoort Vathorst aan huis – (Géén hondenoppas!)

Wij gaan stoppen met de kattenoppas door de toegenomen drukte in onze webshop met dierenproducten. Dierenoppas Amersfoort is geen dierenpension / dierenopvang / hondenopvang / kattenopvang en hondenoppas bieden wij niet aan.

Professionele kattenverzorging in Amersfoort

Professionele kattenverzorging aan huis in Amersfoort door Dierenoppas Amersfoort. Voor een kat is het fijn om in zijn eigen vertrouwde huis te zijn, waarbij een kattenoppas elke dag langskomt om hem of haar te verzorgen en aandacht te geven. Ik kom één, of in overleg, meerdere keren per dag langs om jouw kat(ten) te verzorgen, waarbij ik mijn zorg aanpas op de wensen en behoeften van jouw kat. Meer lezen over mij? Klik hier!

De katten oppas verzorgt katten in de volgende wijken van Amersfoort-Noord:  Vathorst (de Laak) & Hooglanderveen. 

Katten met diabetes kunnen ook verzorgd worden, hier heb ik als huisdierrenoppas in Amersfoort de afgelopen jaren ervaring mee opgedaan. Er wordt niet alleen voor de kat gezorgd, maar ook voor het huis. Naast katten worden er ook allerlei andere dieren aan huis verzorgd, zoals konijnen, knaagdieren en reptielen. Voor meer informatie kan je klikken op ‘hoe werkt het?’

De zorg van Dierenoppas Amersfoort wordt op maat gemaakt. Elke kat, eigenaar en huis is anders en hier wordt rekening mee gehouden. Een kattenoppas kies je niet zomaar: je geeft namelijk wel de zorg van jouw dierbaarste bezit uit handen. Het is belangrijk dat er een klik is tussen mij, de kat(ten) en de eigenaren. Ik bied vrijblijvende gratis kennismakingen aan, waarbij ik kennis kom maken met jou en jouw kat(ten).

Waarom kies je een kattenoppas aan huis?

Waarom kies je voor een kattenoppas of een huisdierenoppas aan huis? Met een kattenoppas krijgen jouw huisdier(en)  vertrouwde, professionele zorg met aandacht en liefde. Jij bent onafhankelijkheid van familie en buren. Geen gedoe met het brengen en ophalen van jouw dier van/naar een dierenpension. Geen stress voor jouw dier in een andere omgeving. Ik heb ervaring met het geven van medicatie, zoals insuline, pasta en pillen. Ik heb ervaring met speciale voeding en rauw vlees. Het is snel geregeld, ook last-minute is mogelijk!

Een zorgpakket gemaakt op maat

Tijdens het kennismaken bespreken wij de wensen en wordt er een zorgpakket op maat gemaakt. Een zorgpakket is bij ieder huis en iedere kat verschillend en kan onder andere het volgende inhouden:

✔ Eén of meerdere malen per dag aandacht, eten, vers drinkwater en een schone kattenbak
✔ Het geven van medicatie, borstelen van de vacht en de gezondheid in de gaten houden
✔ Het schoonhouden van de ruimte waar de katten verblijven
✔ Het geven van water aan enkele plantjes binnenshuis en in de tuin
✔ Het aan de straat zetten en binnenhalen van vuilnisbakken
✔ Het omhoog/omlaag doen van gordijnen tegen inbrekers
✔ Het opruimen van post zodat dit niet in het zicht van inbrekers ligt

Stuur gerust een e-mail of stuur een berichtje voor meer informatie. Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

Niet alleen verzorging voor katten – ook huisdierenoppas

Dierenoppas Amersfoort verzorgt als oppascentrale in Amersfoort niet alleen katten, maar allerlei soorten dieren, waaronder: konijnen, cavia’s, hamsters, muisjes, ratjes, fretten, vissen, vogels, parkieten, papegaaien, schildpadden, reptielen, baardagamen, hagedissen, wandelende takken, gekko’s, boerderijdieren, kippen, varkens, geiten en schapen.

Ontvang filmpjes en foto’s

Ik hou je graag op de hoogte van jouw huisdier(en) tijdens jouw vakantie. Regelmatig stuur ik foto’s en filmpjes via Whatsapp, iMessage, Telegram, sms en/of e-mail. Mocht ik jouw dier(en) niet zelf kunnen verzorgen, door bijvoorbeeld ziekte of overmacht, beschik over een goed netwerk dat mij kan opvangen. Hierdoor krijgt jouw huisdier altijd de zorgt die hij of zij verdient.

Vrijblijvende kennismaking voorafgaand aan het oppassen

Wanneer je contact met mij hebt opgenomen, kom ik langs voor een vrijblijvende kennismaking. Van te voren worden de algemene voorwaarden en het sleutelcontract naar je gemaild, zodat je dit door kunt nemen. Tijdens het kennismaken zal ik vertellen hoe het allemaal in zijn werking gaat. We zullen de wensen bespreken en in kaart brengen wat er moet gebeuren. Aan de hand van deze informatie zal ik de kosten met je bespreken.

Als de kennismaking bevalt zullen we de algemene voorwaarden en het sleutelcontract doornemen en ondertekenen. Je kunt de sleutel van het huis meegeven of wij maken een afspraak waarop je de sleutel bij mij lang komt brengen. Het is mogelijk dat ik de sleutel op een gewenste dag en tijdstip kom ophalen, hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd.
Meer lezen over mij? Klik hier!

Neem contact op voor Katten oppas aan huis

Dierenoppas Amersfoort is flexibel, reageert snel op berichtjes en ook voor last-minute oppasverzoeken kan je bij ons terecht. Je kan het hele jaar door gebruik maken van de diensten, niet alleen tijdens de schoolvakanties. Of het nu om een langere periode, korte vakantie of één dag gaat, dit kan allemaal. Omdat het in de schoolvakanties drukker is, raad ik wel aan om op tijd contact met mij op te nemen zodat je verzekerd bent van een plekje.

Stuur gerust een e-mail of  voor meer informatie. Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

error: Op alle tekst en foto\'s rust copyright