Levertijd, Ophalen & Verzending

Levertijd & Verzending

Wij doen ons best om bestellingen dezelfde dag óf de volgende werkdag te verzenden. De levertijd is meestal 1-2 dagen. Wanneer wij het verzonden hebben, is het afhankelijk van PostNL hoe snel het bezorgd wordt, hier hebben wij helaas geen invloed op.

!! Bestel je een artikel op nabestelling? Dan wordt je complete bestelling verzonden zodra de dit artikel op voorraad is.
Producten worden niet los nagestuurd.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De verzendkosten binnen Nederland

 • GRATIS verzendkosten vanaf 75,- euro!
 • €2,49 voor de Japanse kattenstokjes (zonder track & trace)
 • €3,95 voor bestellingen die wel door de brievenbus passen (met track & trace)
 • €5,95 voor bestellingen die niet door de brievenbus passen (pakketpost met track & trace)

De kosten die wij rekenen aan verzendkosten dekken slechts een gedeelte van wat wij aan PostNL betalen, de rest  van de verzendkosten betalen wij. 

De verzendkosten naar België

 • GRATIS verzendkosten vanaf 100,- euro!
 • €7,95 voor alle bestellingen (pakketpost, wordt verzonden met track & trace)

De kosten die wij rekenen aan verzendkosten dekken slechts een gedeelte van wat wij aan PostNL betalen, de rest  van de verzendkosten betalen wij. 

De verzendkosten naar Duitsland

 • GRATIS verzendkosten vanaf 100,- euro!
 • €8,95 voor alle bestellingen (pakketpost, wordt verzonden met track & trace)

De kosten die wij rekenen aan verzendkosten dekken slechts een gedeelte van wat wij aan PostNL betalen, de rest  van de verzendkosten betalen wij. 

Verzenden naar andere Europese landen

Voor de verzendkosten binnen andere landen in Europa neem contact op.

De prijzen voor het versturen van een bestelling naar Europese landen zijn afhankelijk van het gewicht. Wij versturen in principe naar elk land in Europa. Neem hiervoor contact op, bestellen kan via de e-mail.

 

Hoe snel wordt je bestelling verzonden?

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden nadat het bij de post afgeleverd is door ons. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Wanneer postNL vertraging heeft, zijn wij hier niet verantwoordelijk voor omdat wij geen invloed hebben in hoe snel PostNL levert. Zeker in drukke tijden kan vertraging voorkomen bij levering. Wij doen ons uiterste best alles binnen 1-2 werkdagen te versturen en de rest ligt in handen van PostNL. 

 

Bestelling ophalen (alléén op afspraak)

Producten ophalen is geen probleem, dit kan alléén op afspraak. Langskomen zonder afspraak is helaas niet mogelijk. Omdat we geen winkel zijn, maar een magazijn hebben, is het niet mogelijk op bij ons te komen winkelen of om met je hond te komen passen.

Op dit moment is het alleen mogelijk om producten bij ons op te halen op maandag, woensdag en vrijdag. Hoe werkt dit?

 1. Wanneer je iets wil ophalen, dan plaats je eerst een bestelling en kies je de optie ‘afhalen’.
 2. Je betaalt dan via iDeal, Bancontact of Paypal.
 3. Wanneer je bestelling geplaatst is kan je contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Het adres om producten op te halen is in Amersfoort, industrieterrein de Isselt:
Nijverheidsweg-Noord 130-19
3812 PN Amersfoort

 

Recyclen verpakkingsmateriaal

We love recycling! Veel beter voor de natuur! Daarom gebeurt het regelmatig dat wij gebruikte doosjes opnieuw gebruiken om te versturen. Het is zonde om het weg te gooien. Als verpakkingsmateriaal herbruiken wij veel, van oude kranten die mensen voor ons verzamelen tot plastic wat wij herbruiken van leveranciers. Heb jij oude kranten of oude verzenddoosjes over? Je mag het altijd bij ons brengen, wij herbruiken het materiaal graag. 

 

Vertraging door PostNL (in drukke periodes)

Pakketten worden binnen 1-2 werkdagen door ons ingepakt en door PostNL bij ons opgehaald. Vervolgens worden deze pakketten in hun sorteercentrum gescand. Deze eerste scan “Pakket is aangekomen bij PostNL” krijgt het pakket in het sorteercentrum van PostNL. 

Wanneer PostNL vertraging heeft, kan het zijn dat deze 1e scan (dat het pakket bij PostNL aangekomen is) langer duurt. Het lijkt dan net alsof de bestelling nog niet onderweg is, maar dit is wél zo. Wij hebben het pakket dan namelijk al aan PostNL meegegeven en PostNL scant alles op volgorde van binnenkomt bij hen in het sorteercentrum. In drukke periode zoals Black Friday en de Feestdagen, kan het een aantal dagen duren voordat een pakket pas gescand wordt als ‘ontvangen door PostNL’. Is een pakket gescand in het sorteercentrum, dan kan het sorteren daarna ook vertraging hebben. Dit hangt helemaal af van de drukte bij een sorteercentrum. Dit is vooral bij extreme drukte.

Wij hebben hier geen invloed op. Wanneer PostNL bij ons de pakketten komt ophalen is dit in handen van PostNL. Pakketten raken niet zo maar kwijt. Heeft jouw pakket de scan ‘ontvangen door PostNL’ nog niet gehad? Wacht dan rustig af en houd de track en trace in de gaten. Zeker in drukke periodes hebben wij er een dagtaak aan om alle mails te beantwoorden van zendingen die vertraging hebben. Wij hebben niet meer informatie dan er op de track en trace te zien is. 99% van alle pakketten wordt binnen 7 werkdagen bezorgd. 

Hoe kan het dat sommige bestellingen die later besteld zijn eerder binnen zijn? Dit hangt af van het sorteercentrum, niet elk sorteercentrum is even druk. Ook zet PostNL karren die al vertraging hebben aan de kant waardoor ze nog langer moeten wachten (zodat nieuwe zendingen minder vertraging oplopen). Dit heet Last in First out. Dit systeem hanteert PostNL en hier hebben wij geen invloed op. Bestellingen raken vrijwel nooit zoek en alles wordt gewoon netjes geleverd (helaas met vertraging). 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertraging bij PostNL. In drukke tijden zoals black friday en de feestdagen is vertraging heel normaal ondanks dat dit heel vervelend is, kunnen wij hier niets aan doen. Wanneer er vertraging is wacht dan rustig af tot het wordt bezorgd.
Bij producten die je snel nodig hebt, raden wij aan om dit te bestellen in rustigere periodes. Het is erg vervelend dat dit vertraging heeft, maar wij hebben hier geen invloed op.

Wanneer een bestelling al verzonden is door ons kan deze niet meer geannuleerd worden.

error: Op alle tekst en foto\'s rust copyright