Annuleren & Retourneren

Annuleren & Retourneren

Belangrijk: neem voordat je een product wil retourneren éérst contact met ons op
E-mail: info@dierenoppasamersfoort.nl

Retourneren of ruilen van tuigjes & riemen
Tuigjes & riemen kunnen geruild en geretourneerd worden wanneer dit gemeld wordt binnen 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen. Belangrijk  is dat het tuigje of riem in nieuwstaat is mét oorspronkelijk kaartje eraan. Passen mag (en daarbij blijft het kaartje aan het tuigje zitten), maar wandelen niet (anders is het product niet meer in nieuwstaat). Tuigjes & riemen die beschadigd zijn kunnen wij niet retour nemen. Tuigjes en riemen zonder oorspronkelijk kaartje eraan kunnen niet worden geretourneerd. Laat het kaartje daarom aan het tuigje of riem zitten als je dit past en gebruik het niet buiten.

Neem contact op als je een product wil ruilen/retourneren, zodat wij hier vanaf weten. Wordt een retour van te voren niet gemeld via de mail dan kunnen wij het niet in behandeling nemen.

Retourneren of ruilen van hondenbadjassen
Badjassen kunnen geruild en geretourneerd worden wanneer dit gemeld wordt binnen 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen. Belangrijk is dat de badjas in nieuwstaat is én haarvrij in de originele verpakking. Passen mag natuurlijk, maar gebruiken als de hond nat is niet. Neem contact op voor het ruilen/retourneren.

Retourneren of ruilen algemeen
Ruilen of retourneren is geen probleem wanneer dit gemeld wordt binnen 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen en het product in nieuwstaat is. Wanneer je dit binnen 14 dagen meldt, heb je daarna nog 14 dagen om het retour te sturen. Producten die nadat je de retour hebt gemeld bij ons, ná 14 dagen pas verzonden worden, worden niet geaccepteerd.

Hierbij is belangrijk dat het product in onbeschadigde en originele verpakking zit. Wanneer het retour verzonden wordt, wordt het goed verpakt verzonden, beschermd zodat het niet kapot kan gaan (wij verpakken alles met zorg en zouden het prettig vinden als dit bij het retourneren ook gedaan wordt, retourneer je product daarom niet enkel in een plastic tasje). 

Belangrijk: wanneer ruilingen/retouren hier binnen komen, worden ze binnen 7 dagen behandeld. Houd rekening mee. Gezien de drukte kunnen wij retouren niet elke werkdag behandelen.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wil sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst  te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket (of 4,25 voor een brievenbuspakket), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht (voor het retour zenden) kan je contact met ons opnemen via info@dierenoppasamersfoort.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jouw doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Het is mogelijk dat door een (gedeeltelijke) retourzending het restant van de order een waarde krijgt welke onder de verzendkosten vrije drempel is gekomen. De verzendkosten worden dan alsnog in rekening gebracht.

Uitzondering gepersonaliseerde producten
Bij producten die je via deze webwinkel koopt welke op maat (volgens de door jouw ingevoerde specificatie) worden gemaakt is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Product ruilen?
Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor eerst contact opnemen via de email. Wel draag je zelf de kosten voor de heen- en terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@dierenoppasamersfoort.nl. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen, dit is alleen mogelijk indien het nog niet verzonden is en afgegeven is aan PostNL. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerd ingevulde adressen.

GEGEVENS & RETOURADRES

Dierenoppas Amersfoort
Nijverheidsweg-Noord 130-19
3812PN Amersfoort

Belangrijk: neem voordat je een product wil retourneren éérst contact met ons op!

error: Op alle tekst en foto\'s rust copyright