Disclaimer & Copyright

Disclaimer & Copyright

 

Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van www.dierenoppasamersfoort.nl, is het mogelijk dat de informatie die op www.dierenoppasamersfoort.nl wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.dierenoppasamersfoort.nl

 

Copyright ©

Op alle eigen ontwerpen en foto’s van de producten op Dierenoppas Amersfoort heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons niet toegestaan teksten, eigen ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.dierenoppasamersfoort.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden en als er toestemming is verleend kan deze altijd worden ingetrokken. Wanneer dit wel gedaan is, zullen hier maatregelen voor genomen worden.

 

Prijswijzigingen voorbehouden

Het aanbod wijzigt regelmatig, het kan dus voorkomen dat sommige artikelen niet meer verkrijgbaar / zichtbaar zijn in de webshop, deelnemers bepalen zelf grotendeels wat zij in de shop willen aanbieden en wij werken dus op basis van dit aanbod. OP=OP tot en weer nieuwe voorraad wordt geleverd.

Suggesties voor verbeteringen zijn altijd welkom, en kunnen worden gestuurd naar www.dierenoppasamersfoort.nl

error: Op alle tekst en foto\'s rust copyright