Voor fokkers & stichtingen

boek “Je hond liefdevol opvoeden en begeleiden” voor fokkers en stichtingen

Wij willen het hondenwelzijn in Nederland graag verbeteren, omdat we het belangrijk vinden dat honden écht begrepen worden zodat je een goede band krijgt met je hond en honden goed in hun vel zitten. Honden worden nog zo vaak verkeerd begrepen vanuit de oude dominantie theorie, waarin gedacht wordt dat een hond ‘dominant’ is.

Wij willen hier verandering in brengen. Onze visie is gebaseerd op de Noorse Hondentrainster Turid Rugaas en richt zich op een rustige, liefdevolle omgang met honden waarbij het welzijn centraal staat. Wil je hier meer over lezen? We hebben informatie hondenblogs geschreven waarbij je meer leest over onze visie.

Normaal gesproken verkopen we het boekje voor €14,95 euro. Voor fokkers en stichtingen hebben we een speciale actie waardoor ze €2,- per boekje betalen + de verzendkosten.

Gratis puppypakket fokker boekje hond opvoeden

Voor fokkers en stichtingen voor in puppypakketten!

Gratis boekje je hond liefdevol opvoeden in puppypakket bij puppy fokkers labradoodle

Boekje “Je hond liefdevol opvoeden en begeleiden” voor fokkers en stichtingen

Om hier meer bekendheid aan te geven hebben we iets unieks bedacht: als jij een hondenfokker bent, een keer een nestje fokt of een hondenstichting die bijvoorbeeld honden herplaatst, dan krijg je ons boekje “Je hond liefdevol opvoeden en begeleiden” voor €2,- per stuk (ter waarde van €14,95 euro).

Benieuwd naar recensies over het boek? Je vind alle beoordelingen in onze webshop (nu meer dan 45!)

Heb jij een hondenschool of ben jij trainer of gedragsdeskundige? Kijk dan hier voor alle informatie over samenwerken met ons!

Korting op producten

We werken regelmatig met puppyfokkers samen zodat ze met korting tuigjes (en andere producten) voor de puppy’s  die uitvliegen kunnen aanschaffen. Zo heeft een puppy gelijk vanaf het begin af aan een goede start. Fokkers en stichtingen mogen ons hier altijd voor mailen. Lees hier meer wanneer je het beste een tuigje kunt aanschaffen voor je puppy. Al direct vanaf het begin of wacht je daarmee tot de pup is uitgegroeid?

Hoe werkt het met de boekjes? 

Als je hier interesse in hebt in boekjes voor een puppypakket, neem dan gerust contact met ons op. Wij maken een kortingscode aan die je kunt gebruiken zodat je alleen de verzendkosten betaalt + €2,- per boekje. Mocht je toevallig iets anders in de webshop bestellen, dan kunnen we de boekjes hierbij doen.

Gratis boekje liefdevol opvoeden voor hondenfokkers en stichtingen labradoodle

Het boek in puppypakketten!

Voor fokkers in een puppypakket

Al meerdere fokkers krijgen van ons het boekje voor €2,- per stuk om bij hun puppypakket te geven. Tegenwoordig krijgen steeds meer pupkopers een puppypakket mee wanneer ze hun puppy ophalen. Dit is een soort cadeautje en hier zitten handige dingen in voor de puppy.

Beste boek opvoeding honden opvoedboek puppy handleiding puppypakket turid rugaas

Voor stichtingen

Wanneer je een stichting bent die buitenlandse honden herplaatst (maar ook stichtingen die Nederlandse honden herplaatsen zijn welkom) dan kan het erg handig zijn om adoptanten informatie mee te geven over hondengedrag. Hierdoor worden honden sneller begrepen en is de kans op gedragsproblemen minder groot. Ook stichtingen mogen gebruik maken van onze actie waarbij ze alleen €2,- per boekje + de verzendkosten betalen.

Bekijk ook de Facebookpagina en de Instagram van Dierenoppas Amersfoort!

error: Op alle tekst en foto\'s rust copyright