Hondenuitlaatservice

Individuele hondenuitlaatservice in Amersfoort

Wij gaan stoppen met de individuele hondenuitlaatservice door de toegenomen drukte in onze webshop met dierenproducten.Dierenoppas Amersfoort is geen dierenpension / dierenopvang / hondenopvang / kattenopvang en wij bieden géén hondenoppas aan.

Individuele hondenuitlaatservice voor elke hond: óók puppy’s!

Voor baasjes die werken of een dagje weg gaan is een professionele en betrouwbare uitlaatservice een oplossing. Op deze manier kunnen baasjes werken, af en toe een dagje weg gaan en daarnaast een hond houden. Met een normale uitlaatservice gaan er vijf tot twaalf honden tegelijkertijd mee in een busje.

Er zijn honden die niet met een normale hondenuitlaatservice mee kunnen. Een uitlaatservice kan voor sommige honden ook erg stressvol zijn: veel honden en een lange tijd in een busje verblijven is niet voor elke hond een passende uitkomst. Ook kunnen puppy’s vaak niet mee met een uitlaatservice.

Dierenoppas Amersfoort biedt individuele hondenwandelingen aan. Ik kom langs om de hond of puppy individueel in de eigen omgeving uit te laten wanneer het baasje werkt. In 2016 heb ik de opleiding voor hondengedragsdeskundige bij de Natural Dogtrainer Education van Calming Signs afgerond.

Natural Dogtrainer Education van Turid Rugaas

Deze opleiding is gebaseerd op de visie van de Noorse hondentrainer Turid Rugaas en past helemaal bij mij: op een natuurlijke, rustige en positieve manier met honden omgaan. Een individuele hondenuitlaatservice is ideaal voor elke hond, in het bijzonder voor honden:

 • die niet los kunnen lopen;
 • die snel last hebben van angst en stress;
 • die snel overprikkeld raken;
 • die niet samen kunnen met andere honden;
 • die nog erg jong (puppy) of al wat ouder zijn;
 • die niet-gecastreerd en niet-gesteriliseerd zijn;
 • die niet met een auto of busje mee kunnen;
 • die extra individuele aandacht kunnen gebruiken;

Hoe werkt de individuele honden uitlaatservice?

Dierenoppas Amersfoort kan haar dienst alleen in bepaalde wijken van Amersfoort aanbieden:

 • Amersfoort Vathorst
 • Hooglanderveen

Er is ervaring met allerlei hondenrassen: van Jack Russel Terriërs tot Rottweilers, honden met een brace, agressieve honden, grote sterke honden, puppy’s, oude honden die zorg nodig hebben, etc. Ik ben betrouwbaar, rustig en ik weet hoe ik met honden om kan gaan. Ik werk op een rustige en positieve manier, kan situaties goed inschatten en weet hoe ik op situaties moet reageren.

Tijdens een individuele wandeling wandel ik 20 of 30 minuten met jouw hond(en) in de eigen omgeving. Het is ook mogelijk om korter te wandelen en de overige tijd in huis aandacht aan jouw hond(en) te geven. Dit is vooral voor pups, oudere honden en honden extra zorg nodig hebben een uitkomst. Om de hond(en) mentaal moe te maken kan ik neuswerk en hersenwerk met de hond doen, waarbij ik de hond leer om zijn of haar neus te gebruiken. Zo gebruik ik o.a. de snuffelmat.

De voordelen van een individuele hondenuitlaatservice

 • Heel erg geschikt voor puppy’s
 • Voor af en toe of op vaste dagen
 • Maximale persoonlijke aandacht
 • Mentale uitdaging door neus- & hersenwerk
 • Een grote uitlaatservice kan stressvol zijn
 • Uitlaten op maat, aangepast aan de hond
 • Last-minute is vaak geen probleem

Vrijblijvende kennismaking

Wanneer je contact met mij hebt opgenomen, kom ik langs voor een vrijblijvende kennismaking. Van te voren worden de algemene voorwaarden en het sleutelcontract naar je gemaild, zodat je dit van te voren door kunt nemen.

Tijdens het kennismaken zal ik vertellen hoe het allemaal in zijn werking gaat. We zullen de wensen bespreken en in kaart brengen wat er moet gebeuren. Aan de hand van deze informatie zal ik de kosten met je bespreken.

Als de kennismaking bevalt zullen we de algemene voorwaarden en het sleutelcontract doornemen en ondertekenen. Je kunt de sleutel van het huis meegeven of maken wij een afspraak waarop je de sleutel bij mij lang komt brengen. Het is mogelijk dat ik de sleutel op een gewenste dag en tijdstip kom ophalen, hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd.

error: Op alle tekst en foto\'s rust copyright

Schrijf je in op de nieuwsbrief

en ontvang handige informatie en leuke huisdieren tips

Je bent nu ingeschreven op de nieuwsbrief