Pure MeatSnax AntiWorm+ kauwstaafjes Hond

6.75

Pure MeatSnax AntiWorm+ kauwstaafjes 

De Pure Meatsnax AntiWorm+ kauwstaafjes voor honden zijn natuurlijk en bevatten Iers rundvlees, zeewier en kruiden die erom bekend staan effectief te zijn tegen wormen. Daarnaast vinden de meeste honden het ook nog eens lekker! Daarnaast zijn ze graanvrij, bevatten ze geen kleurstoffen, conserveermiddel, smaakstoffen of glycerine.

Dit product is door leveringsproblemen helaas uitverkocht. Bekijk hier ons alternatief: Verm-X hondenkoekjes!

AntiWorm+ bevat een natuurlijk en krachtig wormverdrijvend middel waarvan bekend is dat het parasitaire wormen vernietigt en uit het darmstelsel verdrijft. Het kan worden gegeven wanneer een hond wordt verdacht wormen te hebben met de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor 3 opeenvolgende dagen. Deze traktatie bevat zeewier en kruiden waarvan bekend is dat ze helpen bij een goede darmwerking, een goede darmflora ondersteunen, maar ook het bloed, de huid, de vacht en vitale organen ondersteunen.

  • Er zitten 7 stuks in één zakje
  • Natuurlijke hondensnacks met grasgevoederd Iers rundvlees
  • Toegevoegd mineraalrijk zeewier uit de wilde Atlantische wateren (met de hand geoogst)
  • Boordevol smaak en aroma
  • Natuurlijk en krachtig wormafdrijvend middel
  • Helpt bij een goede darmwerking en ondersteunt de darmflora
  • Ook het bloed, de huid, de vacht en vitale organen worden ondersteund

De verzendkosten zijn €4,95 euro (NL). Levering is 1-2 werkdagen via PostNL. We versturen ook naar Duitsland en België. Verzending in heel Europa is mogelijk, neem contact op.

Bestel hier Anti-worm Kauwstaafjes ↓

Dit product is door leveringsproblemen helaas uitverkocht. Bekijk hier ons alternatief: Verm-X hondenkoekjes!

Uitverkocht

Ontvang een melding wanneer het product weer op voorraad is.

Beschrijving

Pure MeatSnax AntiWorm+ kauwstaafjes Hond

De Pure Meatsnax AntiWorm+ kauwstaafjes voor honden zijn natuurlijk en bevatten Iers rundvlees, zeewier en kruiden die erom bekend staan effectief te zijn tegen wormen. Daarnaast vinden de meeste honden het ook nog eens lekker! Daarnaast zijn ze graanvrij, bevatten ze geen kleurstoffen, conserveermiddel, smaakstoffen of glycerine. Er zitten 7 stuks in één zakje.

Scrol naar beneden voor alle informatie!

Anti-worm staafjes

Deze antiworm staafjes worden gemaakt in Westmeath, Ierland, van lokale runderen die gras gevoerd worden. Het is rundvlees van hoge kwaliteit. Daarnaast wordt het mineraalrijk zeewier met de hand geoogst uit Atlantische wateren.

De gebruikte kruiden zijn afkomstig van over de hele wereld vanwege hun vele en gevarieerde gezondheidseigenschappen. Ze zorgen er samen met het vers rundvlees voor dat de lekkernijen een heerlijk aroma hebben.

Pure MeatSnax AntiWorm+

AntiWorm+ bevat een natuurlijk en krachtig wormverdrijvend middel waarvan bekend is dat het parasitaire wormen vernietigt en uit het darmstelsel verdrijft. Het kan worden gegeven wanneer een hond wordt verdacht wormen te hebben met de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor 3 opeenvolgende dagen. Voor ontworming raden wij aan de ontlasting voor en na het ontwormen te controleren zodat je weet of je hond wormen heeft. Deze traktatie bevat zeewier en kruiden waarvan bekend is dat ze helpen bij een goede darmwerking, een goede darmflora ondersteunen, maar ook het bloed, de huid, de vacht en vitale organen ondersteunen.

Voedingsadvies: geef de hond drie dagen lang de Pure Meatsnax AntiWorm+
Hond tot 10kg: 1 staafje per dag
Hond van 20 tot 25kg: 1 tot 2 staafjes per dag
Hond vanaf 25kg: 2 tot 3 staafjes per dag

Product specificaties 

Product specificaties van de anti-wormstaafjes:

  • Natuurlijke hondensnacks met grasgevoederd Iers rundvlees
  • Toegevoegd mineraalrijk zeewier uit de wilde Atlantische wateren (met de hand geoogst)
  • Boordevol smaak en aroma
  • Natuurlijk en krachtig wormafdrijvend middel
  • Helpt bij een goede darmwerking en ondersteunt de darmflora
  • Ook het bloed, de huid, de vacht en vitale organen worden ondersteund

Samenstelling: Iers grasgevoerd rundvlees 70% (min), Iers groen, bruin en rood zeewier, zwarte peper, paardebloem, venkel, fenegriek, gember, zoethout, mariadistel, brandnetel, oregano, rozemarijn, tijm, kurkuma, yucca, omhulsel van rundercollageen.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 49,8%, ruw vet 6,4%, ruwe celstof 3,3%, ruwe as 7,4%, vocht (max) 15%.

Energetische voedingswaarde: 263 Kcal/100g

Belangrijk: dit product is niet vergelijkbaar met een reguliere ontworming of ontwormingsmiddel om je hond mee te ontwormen. Wanneer je MeatSnack Anti-worm toch wil gebruiken als vervanging hiervoor, raden we aan aan om regelmatig, minstens 2x per jaar, ontlasting onderzoek of een fecale eitelling (faecal egg count, FEC) te laten doen naar wormen (dit kan bijvoorbeeld bij Het Woud, of bij je eigen dierenarts). Doe dit voordat je begint met de Meatsnax Anti-worm, zodat je een startpunt hebt. 21 dagen na het laatste gebruik kun je weer een ontlasting onderzoek of een fecale eitelling doen ter controle.

MeatSnax Anti-worm is ontwikkeld in de zoektocht naar een alternatief voor een chemische wormenkuur maar is géén medicijn. Wij geven alleen informatie over de manier waarop je de gezondheid van je dier op een natuurlijke manier kunt ondersteunen en verbeteren, dit is geen vervanging van medisch advies door een dierenarts. In Nederland is het bij wet vastgelegd dat alleen een dierenarts een medische diagnose mag stellen en een medische behandeling mag geven.

Ondanks dat dit een volledig natuurlijk product is, kan het altijd voorkomen dat een hond allergisch is voor een bepaald ingrediënt. Wij vermelden daarom alle ingrediënten op deze pagina. Een hond kan bijvoorbeeld diarree krijgen, omdat de darmen moeten wennen aan het product. Bouw het dan in kleine stapjes voorzichtig op totdat de darmen eraan gewend zijn en vraag eventueel advies bij je dierenarts. Er zijn heel veel factoren die een invloed kunnen hebben bij een allergie (zoals eten van straat), dus wees hier bedacht op als je veranderingen merkt aan je hond.

Bestel Pure MeatSnax AntiWorm+ voor jouw hond!

Bij de webshop van Dierenoppas Amersfoort staan we voor kwaliteit, niet voor niets hebben wij veel terugkerende klanten die onze producten bestellen. Wanneer je bij ons bestelt, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Bekijk onze reviews, ervaringen en beoordelingen op Trustpilot en Google
  • Uniek assortiment met hondenproducten
  • Wij doen er alles aan om je bestelling snel te versturen
  • Alle bestellingen worden zorgvuldig ingepakt
  • Je kunt ons altijd mailen, zelfs in het weekend
  • Ben je niet tevreden? Laat het weten. Dan zoeken we een passende oplossing
  • Veilig betalen met iDeal of Paypal

Bekijk ook de Facebookpagina en de Instagram van Dierenoppas Amersfoort!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pure MeatSnax AntiWorm+ kauwstaafjes Hond” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *